Zwangerschaps- en Hersteltraining

floortjes banner
 
Voor wie?

Als je je eerste termijnecho gehad hebt ben je van harte welkom om bij mij te komen sporten. Daarna mag je op ieder moment tijdens je zwangerschap aansluiten. Het sporten kun je doen zolang als jij dat prettig vindt. En meestal is dat gewoon tot aan het einde van de zwangerschap. 

Maar ook als je al bevallen bent, ben je van harte welkom om op een verantwoorde manier het sporten weer op te pakken. Dit mag al na 3 weken na de bevalling. Als je een keizersnee gehad hebt is dat 6 weken. 


Traningen

De trainingen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie en altijd afgestemd op jouw niveau. (Pijn) klachten komen best wel eens voor tijdens of na de zwangerschap, maar blijven bewegen voorkomt en vermindert vaak de klachten. Mijn doel is dat jij zo fit mogelijk blijft tijdens de zwangerschap en ook de bevalling en de periode daarna fit tegemoet gaat. 

De groepen bestaan dus uit zwangeren en meiden die al bevallen zijn. Tips en ervaringen worden daardoor ook vaak besproken.  

In mijn ogen is dat een mooie bijkomstigheid, want het is niet altijd makkelijk als kersverse moeder en dan is het fijn wat meiden te ontmoeten in dezelfde periode van het leven.


Waar en Wanneer?
  • De zwangerschaps- en hersteltrainingen zijn op maandagavond van 19:30u tot 20:30u.
  • En op woensdagavond van 19:00u tot 20:00u.
  • Train je liever in de ochtend? Lees dan even hier verder voor de training op de woensdagochtend van 09:30u tot 10:30u.

Altijd buiten, dus ook bij slecht weer. En ja…wat is slecht weer?

We verzamelen op maandag- en woensdagavond aan de kerkstraat nummer 3, dit is de ingang van Basisschool Adwaita, achter de kerk. Zie hieronder de GoogleMaps kaart.

 

Kom je een keer een gratis proefles mee doen?

Klik hier om contact met me op te nemen. Dan kan ik jou een intake formulier sturen, zodat ik van te voren al weet of er bijzonderheden zijn en waar ik rekening mee kan houden.