Werkwijze geboortekaartjes

JE WIL JE KAARTJE DOOR MIJ LATEN ONTWERPEN: HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

 

Eerste contact

We beginnen onze samenwerking met een telefonisch contact, of als je in de buurt woont, spreken we even af.

Op deze manier krijg ik een goed beeld van wat je wil hebben en ook wat je niet wil!

  

Graag hoor ik van jou welk formaat de kaart moet worden en of je een enkele of dubbele kaart wil hebben. Ik heb papierstalen voor je, maar als je niet in de buurt woont, kun je die bij mijn drukker gratis bestellen. Zo kun je zelf even voelen en zien wat er allemaal is aan papiersoorten en papierdiktes.

   

Concept ontwerpen

Daarna ga ik de ideeën uitwerken in een aantal verschillende concept versies. Deze mail of app ik naar je, zodat jij een definitief ontwerp kunt kiezen. Hiermee ga ik verder aan de slag voor de fine tuning. In totaal hanteer ik 5 contact- en aanpas momenten. Hiermee kunnen we gemakkelijk uit de voeten. Mochten we toch meer dan 5 nodig hebben vraag ik 30 euro per uur extra.

   

Proefdruk definitief ontwerp

Als je tevreden bent over het ontwerp vraag ik een proefdruk voor je aan bij de drukker en kan er aan de hand daarvan nog wat aangepast worden.

   

Kosten

Een ontwerp voor een geboortekaartje, trouwkaart, verhuiskaart of folder kost €175,- .

  

Deze prijs is inclusief:

  • 5 contactrondes
  • één gratis proefdruk
  • Je kaart als PDF bestand om bijvoorbeeld nog te versturen naar collega’s

 

En exclusief:

  • Drukkosten. Deze zijn heel erg afhankelijk van je formaat, papiersoort en het aantal. Ik zal dit voor je uitzoeken en aan je voorleggen.
  • Druk- en verzendkosten voor een extra proefdruk. Hiervoor hanteer ik de kosten van de drukker.
  • Enveloppen. Deze kan ik wel voor je bestellen en eerder laten bezorgen dan de kaart, zodat je ze alvast kunt voorzien van de adressen. Er zijn heel veel verschillende kleuren. Ik ben niet aansprakelijk voor afwijkingen van de kleur met wat je op je beeldscherm ziet en hoe de enveloppen er in de werkelijkheid uit zien. Ruilen kan vaak wel.
  • Andere bijzondere druktechnieken als stansen, zilver/goud folie of pregen (diep of hoogdruk) Ook dit zal ik voor je uitzoeken en aan je voorleggen.
   
Extra’s

Wil je naast het geboortekaartje nog wat extra’s, zoals bijvoorbeeld een uitnodiging voor de kraamborrel of sluitstickers  voor op de envelop, dan komen daar nog extra kosten bij. Postzegels in een eigenstijl is ook nog een leuke extra optie! Kijk hier hoe dat werkt. 

Tegen een kleine vergoeding wil ik dat uiteraard ook voor je regelen.

  

  • Kraamborrel kaart:  € 40,-
  • Animated gif            € 75,-
  • Postzegels:               € 10,-

  

Wil je geen kaart, maar alleen een animated gif dan gelden daarvoor de kosten van €175,- voor het ontwerp.

   

NB: Controleer alles goed op spelfouten! Ik stuur altijd alles nog voor een laatste controle naar je toe. Ik ben daarna niet verantwoordelijk voor eventueel gemaakt spelfouten.